De Gezondheidscoach - Supplementenscan

We worden overspoeld met informatie over voedingssupplementen. Deze informatie wordt verstrekt door de fabrikanten zelf en moet dus met een kritische blik bekeken worden. Vaak worden supplementen in onvoldoende werkzame vorm aangeboden; de verkeerde dosering en/of in bepaalde chemische vorm die ons lichaam niet of beperkt kan opnemen. Niet alle fabrikanten zijn even betrouwbaar wat productieproces, kwaliteit en zuiverheid van ingrediënten betreft.

De combinatie van supplementen, de duur van het innemen en de volgorde waarin verschillende supplementen worden ingenomen, is zeer belangrijk.

Over het algemeen zijn voedingssupplementen duur. Deze dure supplementen zijn niet altijd nodig en kunnen vaak vermeden worden door beperkte aanpassingen in onze levensstijl. Orthomensa promoot het doelgericht gebruik van hoogwaardige supplementen; enkel daar waar nodig en alleen zolang het nodig is.

Indien u al voedingssupplementen gebruikt en een deskundige screening wenst van deze producten, kan u bij Orthomensa terecht.

 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van behandelprogramma's, of 

Maak een afspraak